Gayboy faggot “Asy’ari J. Asni” exposed

25 Aug

asy ari j. asniSikit hari dulu, perempuan ni amat terkenal dengan penghinaan yang dia lakukan terhadap agama Islam. Sampai pada satu tahap, dia berani menggunakan kaabah (rumah Allah) untuk melaksanakan misinya.

Kalau siapa yang ingat, kecoh di Facebook pasal perempuan ni. Waktu itu, aku memang tak nak komen apa-apa. Malah, satu content pun aku tak update pasal dia kat blog ini sebab aku rasa kalau diberikan publisiti pada waktu dia klimaks dalam proses menghina Islam… maka separuh iranian misinya itu akan berjaya. Dan dia kwa ketawa…. gembira

Gayboy faggot “Asy’ari J. Asni” exposed

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: